Berita dan Aktiviti
Selamat Menyambut Hari kekasih!

Bulan cinta sudah tiba. Orang ramai sangat teruja dengan Hari Valentine. Tidak kira berapa umur anda, di mana anda bekerja, atau jenis kepercayaan, cinta adalah anugerah yang dimiliki setiap daripada kita. Selamat datang Februari, cinta kini sedang bertebaran di ruang udara. Haruman bunga dan coklat mengingatkan kita kepada orang yang tersayang. Kami tidak sabar-sabar untuk meluangkan masa bersama insan yang tersayang dengan memberi mereka tanda cinta yang istimewa, contohnya, patung beruang.

Pepatah mengatakan bahawa cinta menghasilkan keajaiban. Ia memberikan kita keberanian, membantu melalui hari yang paling gelap, atau memberi harapan pada sesuatu yang tidak pasti. Akhirnya, ia menjadikan hidup kita indah. Para pelanggan kami yang dihormati, sayangi dan disayangi! Semoga anda menikmati detik romantis, pelukan hangat dan sensasi baharu.

Biarkan perasaan anda tulus, nyata, dan diperlukan. Rasai suasana percutian ini dan simpan bersama anda sepanjang tahun. Kami percaya bahawa cinta berlaku bukan sahaja dalam cerita dongeng! Biarkan kisah cinta anda benar-benar ajaib!

Kami menyayangi anda dengan setulus hati.